Harmony of Hardcore logo
a L

7th sunday festival presents ‘live again! festival’

 

Het is bijna niet te geloven maar de kogel is door de kerk, wij trappen het festivalseizoen af! Op zaterdag 10 juli & zondag 11 juli 2021 gaat het voor maar liefst 10.000 bezoekers gebeuren. Na 1,5 jaar is dit precies wat je wil…een écht festival waar iedereen kan feesten en genieten van alles wat we zo gemist hebben!

Geen 45.000 bezoekers & 16 area’s, dus niet zo groots als je van 7th Sunday Festival gewend bent, maar wel 10.000 bezoekers & 6 area’s mét amazing hostings. Tot snel bij de Mainstage, Hard Nature, Smèrrig, Herrie met Gerrie, Disco Snolly of Café De 7e Hemel.

7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival is een Testen voor Toegang evenement en dat betekent dat dat je een Coronatoegangsbewijs nodig hebt. Check de FAQ voor alle informatie.

LIVE AGAIN! FESTIVAL IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Al jouw vragen worden beantwoord in onze FAQ! Wil je persoonlijk contact, stuur ons dan een bericht via Facebook Messenger. Voor al je ticketvragen kan je contact opnemen met CM. Als fotograaf of verslaggever het festival bezoeken of op zoek naar meer info? Klik op press. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar creatieve concepten die kunnen bijdragen aan de beleving van het festival. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan 7th Sunday Festival met je mobiele keuken, stand, activatie of met een uniek idee? Mail je concept.

FAQ

MESSENGER

TICKETS

PERS

IDEEËN