Harmony of Hardcore logo
a L

FAQ

LIVE AGAIN! FESTIVAL

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LIVE AGAIN! Festival = afgelast
Het demissionaire kabinet heeft besloten weer een stap terug te zetten. Zojuist is bekend gemaakt dat ook 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival niet door kan gaan😔😭 Hartverscheurend……..!
🎟️ De refundprocedure is in gang gezet en je ontvangt het geld van jouw festival-, token- en/of parkeerticket(s) (exclusief service fee) binnen 4 weken automatisch op jouw rekening.
Datum

7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival vindt plaats op zaterdag 10 juli 2021 van 14:30 – 24:00 uur & & zondag 11 juli 2021 van 13:00 – 22:00 uur.

Openingstijden

Zaterdag 10 juli: 14:30 – 24:00 uur.
Zondag 11 juli: 13:00 – 22:00 uur.

De entree sluit 3 uur voor het eind.

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor LIVE AGAIN! Festival is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

7th ticket niet geldig

Jouw 7th Sunday Festival ticket voor 2022 is niet geldig voor LIVE AGAIN! zijn.

Geannuleerde Barcodes

7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival tickets (waren en) zijn exclusief verkrijgbaar via onze website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Als je toch je ticket bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je een niet-geregistreerde ticketkoper en is de kans groot dat je ticket is geannuleerd. Check de geannuleerde barcodes hier.

Personalisatie

Voor 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival geldt dat alle tickets binnen de bestelling op naam gezet moeten worden.

Na het bestellen van een festivalticket, ontvang je een bevestingsmail met daarin de vraag jouw tickets te personaliseren. Deadline: donderdag 8 juli.

Tickets niet ontvangen

Voor 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival geldt dat alle tickets binnen de bestelling op naam gezet moeten worden. Na het bestellen van een festivalticket, ontvang je een bevestingsmail met daarin de vraag jouw tickets te personaliseren. Deadline: donderdag 8 juli.

Zijn de festivaltickets al uitgestuurd, maar heb je deze niet ontvangen? Gebruik dan de CM zelf-service tool om je tickets (nogmaals) te ontvangen..

Indien je hierna nog steeds geen tickets hebt ontvangen, kan het zijn dat er een fout is gemaakt in het e-mail adres tijdens het bestelproces. Contacteer de CM helpdesk via WhatsApp.

Naamswijziging

Indien de personalisatiegegevens die je hebt ingevuld niet meer kloppen of verouderd zijn, kun je dit helaas niet zelf wijzigen. Onze ticket provider CM kan dit voor je doen. Contacteer hiervoor de helpdesk via WhatsApp.

Vermeld alvast jouw ordernummer en stuur een betalingsbewijs mee (transactie van je bank, of screenshot) zodat ze jou direct kunnen helpen. Dit is gratis.

Parkeerticket

Parkeren kost €15, maar als je nu een parkeerticket koopt tijdens de Pre Sale, kost het slechts 12. Wees slim en koop een parkeerticket in de pre sale online.

Shuttle Service vanaf Eindhoven

Voor slechts €15,- p.p. koop je een retour ticket voor de shuttle bus vanaf Eindhoven Central Station. Meer info & tickets Vind je hier.

Line-up

De line-up voor Day 1 en Day 2 kun je vinden op de homepage.

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Coronatoegangsbewijs
Voor LIVE AGAIN! Voor LIVE AGAIN! Festival heb je een Coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig! Deze genereer je in de CoronaCheck-app (of via CoronaCheck.nl) met jouw DigiD. Dit doe je middels:
👉 Een (volledig) vaccinatiebewijs
👉 Een bewijs dat je hersteld bent van corona
👉Een negatieve Testen voor Toegang uitslag
*Meer info over vaccinatiebewijs, corona herstelbewijs en negatieve Testen voor Toegang uitslag vind je hieronder.

Belangrijk:
Tot aan de ingang van LIVE AGAIN! Festival gelden de RIVM basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Houd dus 1,5m afstand van anderen en draag een mondkapje op plekken waar dat niet kan. In de rij bij de ingang bijvoorbeeld. Zodra jouw QR-code in de CoronaCheck-app gecheckt is, mag het mondkapje de vuilnisbak in.
Download de CoronaMelder, voor een sneller en efficiënter bron- en contactonderzoek.

———

💉 💉 VACCINATIEBEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>
Ben jij volledig gevaccineerd? CoronaCheck heeft een koppeling met de systemen van het RIVM en de GGD. Je logt in met je DigiD en de gegevens worden automatisch opgehaald en in de app geplaatst. Daarbij houdt Nederland geen wachttijd aan. Direct na de registratie van de 2e vaccinatie met Pfizer, Moderna of AstraZeneca of de prik met Janssen kunnen mensen hun vaccinatiebewijs dus genereren..
🤒 🤒 CORONA HERSTELBEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD vanaf 1 juli een digitaal herstelbewijs af.

 

🧪 🧪 NEGATIEVE TESTUITSLAG VIA TESTEN VOOR TOEGANG
< Maak nu een afspraak >

Ben je nog niet volledig gevaccineerd? Laat je testen via Testing for Entry en zet jouw negatieve testuitslag om in een persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-App Je ontvangt binnen een uur de uitslag. Je moet jezelf max. 40 uur voor aanvang van het festival bij een aangesloten testaanbieder gratis laten testen. Deze test dien je te boeken via het Testing voor Toegang programma, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder!! Dit geldt ook voor onze buitenlandse bezoekers.

Meer info vind je op www.testenvoortoegang.nl, maak nu een afspraak.

———

Onze buitenlandse bezoekers hebben een EU Digital Corona Certificate (DCC) nodig dat niet ouder is dan 40 uur. Te genereren middels een app of website van dat desbetreffende land. Bekijk hiervoor de informatie omtrent het uploaden van een DCC bij jouw overheid. Is dit niet duidelijk? Maak een afspraak via Testen voor Toegang in Nederland en upload de uitslag in de CoronaCheck-app.
Problemen met jouw DCC

Please check de FAQ van Testen voor Toegang voor alle informatie.

Checklist
  1. Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Download de CoronaMelder-app
  3. Upload jouw coronatoegangsbewijs in CoronaCheck-app
  4. Neem een mondkapje mee en draag deze in de wachtrij bij de zijn.
  5. Laat QR-code scannen bij ingang
  6. Laat jouw legitimatie & festivalticket zien bij de entree
Als LIVE AGAIN! Festival niet door kan gaan

Als LIVE AGAIN! Festival niet door kan vanwege het Coronavirus, dan zetten wij direct de refundprocedure in gang Het geld van jouw ticket(s) zal (exclusief service fee) binnen 4 weken automatisch op jouw rekening staan.

Positieve corona test

Positief getest? Mail jouw positieve testuitslag naar [email protected] en je krijgt het volledige bedrag (excl. fee) retour.

Buitenlandse bezoekers

Als jij geen Nederlander bent, ben je natuurlijk ook gewoon welkom op LIVE AGAIN! Festival! maar heb je wel een EU Digital Covid Certificate (DCC) nodig dat niet ouder is dan 40 uur. Te genereren middels een app of website van dat desbetreffende land. Bekijk hiervoor de informatie omtrent het uploaden van een DCC bij jouw overheid. Is dit niet duidelijk? Maak een afspraak via Testen voor Toegang in Nederland en upload de uitslag in de CoronaCheck-app. Volledig gratis. De testuitslag mag maximaal 40 uur oud zijn. Om zo weinig mogelijk risico te nemen, zorg dat je de test zo laat mogelijk doet.

Ticket wissel (Day 1 & Day 2)

Het is niet mogelijk om jouw ticket van Day 1 te wijzigen met een ticket van Day 2, of vice versa.

7TH SUNDAY FESTIVAL

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Datum

Na precies een jaar van onzekerheid, komt mei 2021 helaas te vroeg voor 7th Sunday Festival. We hebben veel overwogen, maar kwamen al snel tot één conclusie…7th Sunday Festival is met Pinksteren! Tijdens de start van het seizoen, waar we samen voor de eerste keer dansen onder de zonnestralen van de lente.

Ondanks dat we staan te springen om weer met jullie te kunnen feesten, dansen & avonturieren, gebruiken we deze tijd om om eens stil te staan en te genieten van alles wat we samen beleefd hebben. En steken we al deze tijd, energie en passie in het creëren van de beste en meest bijzondere editie van 7th Sunday Festival☀️💛

Save the date: 5 juni 2022!

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor 7th Sunday Festival is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je dient dus vóór of op zondag 4 juni 2004 geboren te zijn. Wanneer je niet voldoet aan deze minimum leeftijd mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je al een ticket hebt gekocht).

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket voor 2022

Alle tickets worden automatisch omgezet naar de 2022 editie, dus jouw ticket blijft geldig voor 5 juni 2022.

Bewaar de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na de aankoop van jouw festivalticket (in 2020). Mail en/of ordernumber kwijt of kan je ‘m niet terugvinden? Vraag jouw ordernummer aan via onze ticket provider CM. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021…Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand aan het festival – op 2 juni 2022 – jouw ticket.

*Jouw 7th Sunday Festival 2022 ticket is NIET geldig tijdens LIVE AGAIN! Festival.

Voucher

Wanneer je in 2020 een voucher hebt aangevraagd, heb jij nog steeds ‘7th Sunday krediet’. We hebben je nog geen vouchercode gestuurd, maar om het je een stuk makkelijker te maken … hebben we ervoor gekozen om je voucher automatisch om te zetten in een ticket voor zaterdag 4 juni 2022.

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Refund

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen. Het volledige bedrag zal – inclusief service fee – op 23 juni 2021 (13 maanden na de originele datum) gerefund worden.Meer info vind je op saveyourticket.nl.

Personalisatie

Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jouw ticket te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren. Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand van het festival, dus op 2 juni 2020, jouw ticket.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival 2022 start later dit jaar. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. We informeren je ruim van tevoren, geen zorgen!

Er zijn al heel, heel veel tickets verkocht omdat jullie in grote getale hebben gekozen om de tickets te houden vorig jaar. Het zou dus zomaar eens heel snel kunnen gaan met de tickets!

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Als je de resend optie van CM hebt geprobeerd, klopt het dat je jouw tickets niet kan vinden. Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021… Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Als je niets doet, neem je jouw ticket automatisch mee naar de editie van 5 juni 2022.

Tickets nog niet ontvangen?

Dat klopt! Nog niemand heeft zijn/haar ticket ontvangen voor 7th Sunday Festival. 3 dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je jouw officiële ticket. Alle gepersonaliseerde tickets worden op donderdag 2 juni augustus 2022 verzonden (check dan ook je spam inbox). Je dient jezelf wel gepersonaliseerd te hebben. Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jezelf te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren.

Gewonnen tickets geldig?

Ticket die je hebt gewonnen via een van onze officiële 7th Sunday Festival kanalen: Facebook, Facebook event of Instagram worden automatisch omgezet naar tickets voor juni 2022. Restitutie is niet mogelijk. Je tickets ontvang je, net zoals normale ticket kopers, 3 dagen voorafgaand van 7th Sunday Festival. Alle tickets worden op donderdag 2 juni (check dan ook je spam inbox).

Bustickets

Neem contact op met de busmaatschappij waar jij jouw tickets hebt gekocht. Elke busmaatschappij heeft een andere procedure.

Helaas kunnen we je niet helpen mbt je gekochte bustickets. We hopen natuurlijk wel dat de busmaatschappij meewerkt!

Secundaire ticketplatforms

Zoals vanaf het begin van de ticketverkoop overal op de website vermeld stond:

7th Sunday Festival tickets (waren en) zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Wanneer je jouw ticket toch bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je voor ons een niet geregistreerde ticketkoper en kunnen we dus helaas niets voor je betekenen. Je bent dan geheel afhankelijk van de officieel geregistreerde ticketkoper.

 

Koop je tickets in de toekomst dus gewoon via de officiële website, dan ziet de organisatie je als geregistreerde ticketkoper…