Harmony of Hardcore logo

NEW DATE!

a L

FAQ

ALGEMEEN

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nieuwe datum

Na precies een jaar van onzekerheid, komt mei 2021 helaas te vroeg voor 7th Sunday Festival. We hebben veel overwogen, maar kwamen al snel tot één conclusie…7th Sunday Festival is met Pinksteren! Tijdens de start van het seizoen, waar we samen voor de eerste keer dansen onder de zonnestralen van de lente.

Ondanks dat we staan te springen om weer met jullie te kunnen feesten, dansen & avonturieren, gebruiken we deze tijd om om eens stil te staan en te genieten van alles wat we samen beleefd hebben. En steken we al deze tijd, energie en passie in het creëren van de beste en meest bijzondere editie van 7th Sunday Festival☀️💛

Save the date: 5 juni 2022!

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor 7th Sunday Festival is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je dient dus vóór of op zondag 4 juni 2004 geboren te zijn. Wanneer je niet voldoet aan deze minimum leeftijd mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je al een ticket hebt gekocht).

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

TICKET PROCEDURE

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Al een ticket?

Alle tickets worden automatisch omgezet naar de 2022 editie, dus jouw ticket blijft geldig voor 5 juni 2022. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Alleen jouw mailtje met de ticketbevestiging goed te bewaren, Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021…Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand van het festival, dus op donderdag 2 juni 2022, jouw ticket.

Voucher

Wanneer je in 2020 een voucher hebt aangevraagd, heb jij nog steeds ‘7th Sunday krediet’. We hebben je nog geen vouchercode gestuurd, maar om het je een stuk makkelijker te maken … hebben we ervoor gekozen om je voucher automatisch om te zetten in een ticket voor zaterdag 4 juni 2022.

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Refund

Weet je nu al zeker dat je er niet bij kunt zijn op zaterdag 4 juni 2022, dan vinden we dat natuurlijk heel jammer… Als geregistreerde ticketkoper is het mogelijk om een refund aan te vragen. Ook als jij vorig jaar een voucher hebt aangevraagd. Dit geldt voor je gehele order, dus zowel voor entreetickets als token- en parkeertickets, Het volledige bedrag inclusief servicekosten zal op 22 juni 2021 (13 maanden na originele datum) overgemaakt worden naar jouw rekening overgemaakt worden naar jouw rekening (bekijk hiervoor de saveyourticketregels).

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Personalisatie

Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jouw ticket te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren. Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand van het festival, dus op 2 juni 2020, jouw ticket.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival 2022 start later dit jaar. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. We informeren je ruim van tevoren, geen zorgen!

Er zijn al heel, heel veel tickets verkocht omdat jullie in grote getale hebben gekozen om de tickets te houden vorig jaar. Het zou dus zomaar eens heel snel kunnen gaan met de tickets!

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Als je de resend optie van CM hebt geprobeerd, klopt het dat je jouw tickets niet kan vinden. Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021… Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Als je niets doet, neem je jouw ticket automatisch mee naar de editie van 5 juni 2022.

Tickets nog niet ontvangen?

Dat klopt! Nog niemand heeft zijn/haar ticket ontvangen voor 7th Sunday Festival. 3 dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je jouw officiële ticket. Alle gepersonaliseerde tickets worden op donderdag 2 juni augustus 2022 verzonden (check dan ook je spam inbox). Je dient jezelf wel gepersonaliseerd te hebben. Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jezelf te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren.

Gewonnen tickets geldig?

Ticket die je hebt gewonnen via een van onze officiële 7th Sunday Festival kanalen: Facebook, Facebook event of Instagram worden automatisch omgezet naar tickets voor juni 2022. Restitutie is niet mogelijk. Je tickets ontvang je, net zoals normale ticket kopers, 3 dagen voorafgaand van 7th Sunday Festival. Alle tickets worden op donderdag 2 juni (check dan ook je spam inbox).

Bustickets

Neem contact op met de busmaatschappij waar jij jouw tickets hebt gekocht. Elke busmaatschappij heeft een andere procedure.

Helaas kunnen we je niet helpen mbt je gekochte bustickets. We hopen natuurlijk wel dat de busmaatschappij meewerkt!

Secundaire ticketplatforms

Zoals vanaf het begin van de ticketverkoop overal op de website vermeld stond:

7th Sunday Festival tickets (waren en) zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Wanneer je jouw ticket toch bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je voor ons een niet geregistreerde ticketkoper en kunnen we dus helaas niets voor je betekenen. Je bent dan geheel afhankelijk van de officieel geregistreerde ticketkoper.

 

Koop je tickets in de toekomst dus gewoon via de officiële website, dan ziet de organisatie je als geregistreerde ticketkoper…