Harmony of Hardcore logo
a L

5 JUNI 2022

The Timeless Seven

Na precies een jaar van onzekerheid, komt mei 2021 helaas te vroeg voor 7th Sunday Festival. We hebben veel overwogen, maar kwamen al snel tot één conclusie…7th Sunday Festival is met Pinksteren! Tijdens de start van het seizoen, waar we samen voor de eerste keer dansen onder de zonnestralen van de lente.

Ondanks dat we staan te springen om weer met jullie te kunnen feesten, dansen & avonturieren, gebruiken we deze tijd om om eens stil te staan en te genieten van alles wat we samen beleefd hebben. En steken we al deze tijd, energie en passie in het creëren van de beste en meest bijzondere editie van 7th Sunday Festival☀️💛

Want nu samen wachten… maakt ons moment volgend jaar nog memorabeler!

ALLE TICKETS ZIJN AUTOMATISCH OMGEZET EN VOLGEND JAAR GELDIG!
Multicollage

JOIN THE EVENT

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Al jouw vragen worden beantwoord in onze FAQ! Wil je persoonlijk contact, stuur ons dan een bericht via Facebook Messenger. Voor al je ticketvragen kan je contact opnemen met CM. Als fotograaf of verslaggever het festival bezoeken of op zoek naar meer info? Klik op press. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar creatieve concepten die kunnen bijdragen aan de beleving van het festival. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan 7th Sunday Festival met je mobiele keuken, stand, activatie of met een uniek idee? Mail je concept.

FAQ

MESSENGER

TICKETS

PERS

IDEEËN